ОПИС:
вегетаційний період: 70-75 днів
вага плода 80 грам
рослина високе, з сильним ростом і кореневою системою, кущ прямий з відкритим габітусом і добре розвиненим листовим апаратом, що особливо важливо в спеку
плоди світло-зелені в технічній, і червоні в біологічній зрілості
конічної форми, гоструватий смак
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для використання в свіжому вигляді, виготовлення приправ, консервування
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Не схильний до бактеріальної плямистості (раси 1-3), Y-вірусу картоплі (штам 0), тобамовірусу (патотіп P0).
Щільність посадки повинна становити 3 рослини на 1 м² (для закритого грунту) і 30-35 тис. Рослин на 1 га (для відкритого грунту).
Придатний для вирощування у відкритому і закритому грунті.
Володіє відмінними транспортабельні якостями і чудово зберігається.
Придатний для реалізації як в технічній стиглості, так і в біологічній.
Пікантний гострий смак робить його дуже популярним серед переробників і любителів «гостренького».
Виробництво: Франція.