Добрива

Таблиця Список
Сортувати у порядку збільшення

Позиції 41-50 з 192

  • ALGA К

    55,00 грн.

  • Добриво Agrecol для винограду, малини та смородини NPK 8/7/22
    326,00 грн.

    Гранульоване мінеральні добрива для винограду, смородини та малини. Його повноцінний склад повністю забезпечує природні потреби рослин в макро- і мікроелементи. Оптимальний вміст азоту, фосфору і калію гарантує інтенсивне зростання рослин, завдяки чому урожай рясний, а плід добре розвинений, правильно пофарбований і дуже смачний.

  • Добриво Agrecol для газону 100 днів NPK 21/5/8
    1 496,00 грн.

    Гранульоване добриво з макро- і мікроелементами з швидким і тривалою дією. Призначено для всіх видів газонів та декоративних видів трав. Може використовуватися для газонів в сонячних і тінистих місцях. Рекомендується для підгодівлі сильно експлуатованих лугів. Також відмінно підходить для створення нових газонів. Добриво 100 днів для газонів та декоративних трав забезпечує повноцінне харчування для тривалих періодів інтенсивно використовуваних і часто скошених газонів. Робить газон рівномірно ущільненим і пишно-зеленим.

  • Добриво Agrecol для газонів СУПЕР багатокомпонентне 20-5-9,4

    326,00 грн.

    Гранульоване мінеральне добриво для газону. Спеціально підготовлено для добрива всіх типів газонів. Його поживний склад, багатий азотом, фосфором і калієм, повністю забезпечує потреби трав, що позитивно позначається на їх стані і здоров'я.

  • Добриво Agrecol для газонів швидкий килимовий ефект NPK 34/0/0

    326,00 грн.

    Гранульоване мінеральне добриво призначене для добрива всіх видів газонів, а також декоративних трав. Добриво містить азот в легко засвоюваній формі, що призводить до того, що газон швидко ущільнюється і набуває інтенсивний зелений колір.

  • Agrecol для газонів для укладання і регенерації NPK 16/14/16

    326,00 грн.

    Призначено для передпосівної підготовки грунту під всі види газонів та декоративних трав. Також рекомендується для існуючих газонів, які вимагають регенерації. Завдання добрива - забезпечити грунт поживними речовинами, необхідними для проростання, росту і розвитку молодої трави.

  • Agrecol Hortifoska осіннє для газонів NPK 0/8/30

    326,00 грн.

    Високоякісне, гранульоване фосфорно-калійне добриво.

  • Agrecol для газонів від бур'янів NPK 15.5/0/0

    326,00 грн.

    Знешкоджує формула добрива забезпечує відмінні умови для росту трави, що обмежує ріст бур'янів. Легкодоступний азот, що міститься в добриві, означає, що трава росте відносно швидко, запобігаючи появі бур'янів. Здорова, інтенсивно росте і часто скошена трава легко перемагає ослаблені бур'яни.

  • Добриво Agrecol для газонів від пожовтіння NPK 46/0/0 1 кг.
    282,00 грн.

    Високоякісне, гранульоване фосфорно-калійне добриво.

Filter by

Категорія

Ціна

Виробник