6,00 грн.

Подробиці

   Крапельниця садова компенсована використовується зі сліпою трубкою діаметром 16 і 20 мм або з трубкою для крапельниць 3,5 мм для побудови комбінованих систем крапельного поливу. Головна перевага та особливість компенсованої крапельниці - фіксована кількість води, що проходить через неї за одиницю часу.

Усередині крапельниці встановлено силіконову мембрану, яка компенсує перепади тиску в широкому діапазоні від 1 до 3 атмосфер і обмежує кількість води, що надходить у прикореневу зону рослини.

Завдяки цьому можливе точне і рівномірне зрошення як на початку, так і в кінці кожної зрошувальної лінії. Фіксована витрата води при тиску 1 атмосфера 8 літри/год. Мінімальний тиск необхідний для роботи крапельниці становить 0,1 атмосферу.

Відстань між крапельницями підбирають індивідуально з огляду на місце розташування рослин, розташовувати крапельниці необхідно максимально близько до кореня, для підвищення ефективності та економної витрати води і добрив.

Компенсована крапельниця Presto-PS (PCT-0108) виготовлена з високоякісного, стійкого до впливу сонячного випромінювання і хімікатів пластику.

При виробництві використовуються тільки первинні матеріали. Дозволяє швидко побудувати нову зрошувальну систему або підключиться до вже наявної.

Емітер розбірний, що дає змогу легко його обслуговувати й очищати в разі забруднення. Вузький хрестоподібний випуск крапельниці виконує фільтрувальну функцію, а конструкція, що самоочищається, забезпечує постійне промивання під час роботи.

Для збільшення терміну експлуатації рекомендується встановлення фільтра 120 mesh у магістральну трубу, що подає.

Застосовується для поливу і прикореневого внесення добрив як на відкритому ґрунті, так і в невеликих теплицях. Оптимально підходить для ягідних культур, дерев, розсади овочевих культур.

Так само цей вид крапельниць слугує основою для організації системи зрошення і підживлення квітів і розсади в горщиках, у разі використання в комбінації з крапельною трубкою 3,5 мм і крапельницею "Спиця".

Переваги:

Простота встановлення;

Універсальність використання;

Висока ефективність і точний водовилив;

Рівномірний розподіл вологи по всій площі поливу;

Можливість використання на ділянках з великими перепадами висоти;

Розбірна конструкція для легкого очищення;

Дозволяє вносити водорозчинні добрива;

Збереження оптимального рівня вологості ґрунту.

Застосування:

Зрошення невеликих теплиць/парників;

Полив декоративних культур в оранжереях і зимових садах;

Полив розсади на відкритому і закритому ґрунті;

Полив квітів і розсади в горщиках;

Полив невеликих садів;

Зрошення ягідних культур;

Прикореневе внесення добрив

Докладніше

Докладніше
Виробник PRESTO-PS

Відгуки

Ви переглядаєте:

Крапельниця садова компенсована на 8 л/г. (PCT-0108)