ОПИС:
вегетаційний період 60-65 днів після пересадки при весняному висіві; 75-80 днів після пересадки при літньому висіві
вага плода 2-3 кг
компактний листовий апарат
добре розвинена коренева система
качани округлі, вирівняні, щільні і тверді
качан привабливого яскраво-зеленого кольору, всередині білий
щільна внутрішня структура
привабливий товарний вигляд
відмінно зберігається в поле, «стоїть на кореню» без розтріскування
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Реалізація в свіжому вигляді, переробка та зберігання
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Маленька качан .
Відмінні смакові якості, дуже соковита капуста.
Для вирощування в літньо-осінній період.
Толерантність до фузаріозу і трипсів.
Стійкість до несприятливих умов вирощування, які не впливають на його розвиток і зростання.
Відмінна транспортабельність і лежкість, без втрати товарних якостей.
Виробництво: Японія.
Подробиці
Відгуки
{{title}}
{{detail}}