ОПИС:
вегетаційний період від 65-70 днів
вага становить в середньому 250 грам і більше
рослина компактне, добре розвинена як вегетативна, так і коренева система
кущ прямий, хороший листовий апарат
характерно для рослини дружне дозрівання плодів
розмір плодів 10,0 х12 см, товщина стінки 1 см
в технічній стиглості - зелений, в біологічній - насичений червоний колір
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для вирощування в теплицях, плівкових тунелях, відкритому грунті, а також для свіжого ринку, заморозки, переробки.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Характерні високі смакові якості, солодкий як в зеленому, так і в червоному вигляді. Відмінна зав'язування плодів в холодних і жарких умовах.
Високий вихід стандартної продукції на протязі всього періоду вирощування.
Стійкий до вірусу тютюнової мозаїки (TMV), вірусу плямистості перцю (PMMoV: 1,2,3).
Середня стійкість до плямистого в'янення томата (TSWV).
Рекомендована щільність посадки: 3 рослини на 1 м² (для закритого грунту) і 30-35 тис. Рослин на 1 га (для відкритого грунту).
Ідеальний для продажу на свіжому ринку і тривалого зберігання.
Лідер серед перців для переробки (велика кількість зміст сухого речовин) і заморозки.
Відмінні транспортабельні якості, неперевершений товарний вигляд, чудові смакові якості.
Виробництво: Франція