ОПИС:
період дозрівання: 40 днів (дуже ранній)
відрізняється інтенсивним зростанням і потужну кореневу систему, чудовим м'яким смаком.
коренева система і надземна частина дуже сильнорослі.
габітус рослини прямостоячий.
рясна листя з потужними верхівками має темну блакитно-зелене забарвлення.
ніжка середньої довжини, приблизно 5-8 см.
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для використання в свіжому вигляді.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Є кросом між цибулею ріпчастою і цибулею-батуном, що дозволяє отримувати перо набагато раніше, ніж у цибулі-батун.
Широко адаптований сорт, що дає можливість цілорічного вирощування в найрізноманітніших регіонах виробництва.
Формує надзвичайно однорідну продукцію екстра-класу.
Відмінна толерантність до спеки.
Стійкий до фузаріозної гнилі коренів і рожевої гнилі коренів.
Проявляє підвищену стійкість до підвищених і знижених температур.
Рекомендується для отримання суперранньої продукції зеленого пера ранньою весною і виробництва високоякісного пера з ранньої весни до пізньої осені, а також взимку в захищеному грунті.
Рекомендується для вирощування на всій території України.
Виробництво: Нідерланди.