ОПИС:
Період дозрівання: середньопізній (85 днів).
Сильноросла, овально-округла диня типу Канталупа.
Потужна рослина з міцним листовим апаратом і кореневою системою.
Великі вирівняні плоди округлі плоди яскраво-жовтого кольору масою 1,2-3 кг, маленькаясеменная камера, яка робить цей сорт особливо цікавим для переробки.
М'якоть яскраво-помаранчева з незначним позеленінням близько шкурки.
Шкірка має дуже густу сітку.
З відмінними смаковими якостями і показником цукрового 12,5-13,0%.
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для тривалого зберігання; для свіжого ринку і переробки для вирощування в плівкових тунелях і у відкритому грунті.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Має високу стійкість до фузаріозу і змінної стійкістю до вірусу борошнистої роси.
Високий вихід товарних плодів з відмінною транспортабельністю.
Вельми урожайний гібрид з хорошою зав'язування плодів.
Посадку необхідно проводити за нормою в 6-8 тисяч рослин на гектар.
Завдяки генам лежкости здатний зберігається 1-2 місяців.
Виробництво: Нідерланди.