ОПИС:
Термін дозрівання: початок перших зборів через 39-41 день після сходів.
Розмір плоду 8-10 на 2,2-2,5 см, вага 60-80 г , забарвлення - насичена темно-зелена, жевріє в період післязбирального зберігання, добре виражена грудкуватість.
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для споживання в свіжому вигляді.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
стійкість до стресів (в тому числі і спеці).
Висока стійкість до основних захворювань дозволяє вести культуру в обороті досить тривалий час.
Рекомендується для весняного та літнього посіву в відкритому грунті.
Високі показники для консервування, соління та хороші смакові якості.
Партенокарпічний огірок корнішонного типу з високим потенціалом врожаю товарної продукції.
Виробництво: Японія.
Подробиці
Докладніше
Виробник | Sakata |
---|
Відгуки
{{title}}
{{detail}}