ОПИС:
вегетаційний період: 90-100 днів (середньопізній)
середня вага 250 грам.
формує округлі, правильної форми, однакові, красиві коренеплоди з гладкою шкіркою і невеликою розеткою листя
володіє потужним листовим апаратом і кореневою системою, завдяки чому чудово переносить посуху і спеку
має темно-червоне забарвлення коренеплоду без радіальних кілець. Усередині також насичено-червоний
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Універсальний. Тривале зберігання, переробка, свіжий ринок.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Найпоширеніший сорт столового буряка.
Пересадка в грунт в кінці квітня - початку травня.
Посадку проводити за схемою 30х60 см і на 2 см в глибину з нормою в 500 тисяч раст / га.
Цей сорт користується популярністю завдяки високій товарності і якості.
Дуже витривалий і пластичний.
Універсального використання.
Має високі смакові якості, стійкий до стрілкування.
Завдяки високій вирівняні і товарності буряк дає дуже високі врожаї, що перевірено на практиці.
Виробництво: Франція.