ОПИС:
вегетаційний період: 90-95 днів (ранній)
маса 130-170 грам
листя середньої довжини, зелені з восковим нальотом. Цибулини округлі, середніх розмірів. Зовнішні луски червоно-фіолетового кольору, всередині соковиті, хрусткі, слабоострого смаку
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для споживання в свіжому вигляді і короткого зберігання (3-4 місяці); для салатів
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Товарні цибулини вирощують в один рік, висіваючи насіння безпосередньо в грунт, або через розсаду (касетна технологія)
У відкритий грунт насіння слід висівати дуже рано (з середини березня до кінця травня)
При вирощуванні через розсаду, насіння цибулі висівають в касети, парники, на грядки, а пізніше висаджують розсаду на постійне місце
Насіння слід висівати на глибину 1,0-1,5 см за схемою 5-6х25 см
Виробництво: Нідерланди.