ОПИС:
вегетаційний період: 65-70 днів
сорт з тонкими довгими пір'ям
перо темно-зеленого кольору, з гарним восковим нальотом
не жовтіє , не переростає, не втрачає товарний вигляд
м'якої гостроти на смак
не утворює цибулину
високий вихід товарної продукції
завдяки товстої щільної стінці, перо не заламується при транспортуванні
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для вживання в свіжому вигляді і приготування
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Для вирощування з ранньої весни до пізньої осені, а також взимку в захищеному грунті.
Толерантність до пероноспорозу.
Стійкість до вилягання від вітру.
Добре переносить спекотні умови вирощування. Малий відсоток відходів при збиранні, що скорочує витрати і час на ручну працю і підготовку до вивезення на ринок.
Для вирощування в різних регіонах.
Виробництво: Японія.
Подробиці
Відгуки
{{title}}
{{detail}}