ОПИС:
Період дозрівання: 100-115 днів
Маса плоду 10-12 кг.
М'якоть яскраво-помаранчева, щільна. Відмінні смакові якості.
Рослина потужна, формує великі червоно-помаранчеві, округло-плескаті плоди з сегментованої поверхностью.Не вимагає особливих умов, дуже пластичне.
Сухих речовин більше 6%. Високий вміст цукру, каротину. Соковитий.
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Універсальний. Для виробництва соків, дитячого харчування, приготування різних видів каш.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Сорт універсальний у використанні і не вимагає особливих умов для вирощування, дуже пластичний.
Насіння гарбуза підходять для вирощування в різних кліматичних регіонах України.
Середня врожайність - 100 т / га.
Виробництво: Франція.