Насіння капусти
-
-
-
ЛОНГМА F1 1000/2500 насінин
588,00 грн.
Пізній гібрид білоголової капусти призначений для свіжого ринку та довготривалого зберігання (більше 6 місяців). Технічна стиглість даного гібриду настає через 140-150 днів після висадки розсади. Для рослини даного гібриду є характерними висока сила росту, формування великої листової маси. Гібрид має стійкість до фузаріозу. Рослини відмінно переносять несприятливі погодні умови (засушливе літо). Головки темно зеленого забарвлення, дуже щільні, масою 2,0-3,5 кг. Завдяки короткому періоду формування головок та потужному восковому шару гібрид не уражується трипсом. Густота посадки 30-45 тисяч рослин на 1 га. Завдяки вирівняності в полі та високій ніжчі гібрид придатний для механізованого збирання. Має презентабельний вигляд для реалізації в свіжому вигляді після зберігання. Високі смакові та товарні показники – внутрішні листи тонкі та соковиті.
-
ВАЛМЕР F1 1000/2500 насінин
950,00 грн.
Гібрид для літнього збирання урожаю. Вегетаційний період: 70-75 днів навесні, 80-85 днів восени. Сильні рослини з вертикально зростаючими листям. Потужна коренева система. Висока та стабільна самовкривна здатність. Щільна, білосніжно-біла, важка головка масою до 2,5 кг. Дуже хороша вирівняність і дружнє дозрівання. Висока однорідність та товарність суцвіть в полі. Призначення: для ринку свіжої продукції. Рівномірне дозрівання (збір основного урожаю за 2 рази).
-
ВЕНОСА F1 1000/2500 насінин
1 131,00 грн.
Рослини з високою силою росту. Потужна листова маса з вертикальним розміщенням листя. Дуже висока здатність до самовкривання. Суцвіття важкі, білосніжного забарвлення. Маса суцвіть – 1,5-2,5 кг. Висока товарність. Рівномірне дозрівання (збір основного урожаю за 2 рази). Стабільний цикл розвитку, незалежно від денних температур. Гібрид рекомендований для літнього вирощування. При екстремально високих температурах не утворює «ворсистості», немає прояву антоціанового забарвлення. Період дозрівання влітку 70-75 днів, восени 75-80 днів. Придатна для вирощування у всіх кліматичних зонах України. Рекомендовано для свіжого ринку
-
ЛАВЕНДЕР F1 1000/2500 насінин
3 070,00 грн.
Хороша сила росту рослини. Потужна листова маса з вертикальним розміщенням листя. Дуже висока здатність до самовкривання. Суцвіття важкі, насиченого пурпурового забарвлення. Маса суцвіть – 1,5-2,0 кг. Висока товарність. Період дозрівання влітку 65-70 днів, восени 80-90 днів. Придатна для вирощування в усіх кліматичних зонах України. Рекомендовано для свіжого ринку та переробки.
-
ПАКСТОН F1 1000/2500 насінин
1 444,00 грн.
Хороша сила росту рослини. Потужна листова маса з вертикальним розміщенням листя. Дуже висока здатність до самовкривання. Суцвіття важкі, насиченого пурпурового забарвлення. Маса суцвіть – 1,5-2,0 кг. Висока товарність. Гібрид для осіннього збирання врожаю. Період дозрівання восени 85-90 днів. Придатна для усіх кліматичних зон вирощування в Україні. Рекомендовано для свіжого ринку
-
ФУТУРІМА F1 1000/2500 насінин
664,00 грн.
Інтенсивний колір та висока товарність! Рослина з вискою енергією росту, високою однорідністю. Рекомендована для механізованого збирання. Форма головки – овальна. Маса 2–4 кг. Рекомендована щільність – 35 – 45 тис. рослин на 1 га. Вегетаційний період вирощування 125 – 140 днів. Висока стійкість до стресових умов вирощування. Універсальне використання: свіжий ринок, перерорбка, зберігання. Призначений для тривалого зберігання.
-
КАПУСТА Б/Г ТАЙСОН F1 2500/10000
1 575,00 грн.
Головки плоскоокруглі, однорідні, виростають до 3-5 і навіть 6 кг. Всередині дуже щільні, з невеликою качаном, смачні та ароматні. Урожай тривалий час зберігає смак та товарний вигляд. Вирощується для реалізації та зберігання, відмінно підходить для кулінарії та переробки.
-
РЕДЖЕНСІ F1 КОНІЧНА 2500 насінин2 200,00 грн.
Невеликий качан конічної форми досягає ваги 1-1,5 кг. Рослина формує розетку з покривного листя зеленого кольору з легким нальотом, схожим на віск. Щільна внутрішня структура, гарний зовнішній вигляд привертають споживачів. Гібрид відрізняється винятковим смаком і приємним запахом. Застосовується в свіжих стравах.