Насіння кавуна
-
ПРЕМІУМ F1 1000 насінин7 930,00 грн.
Кавун Преміум F1 це ультра-ранній порид кавуна типу Кримсон Світ від компанії Nunhems (Голландія).
Вегетаційний період 95 днів. Використовується для свіжого ринку.
Опис плоду: Овальної форми, смугасті плоди зі шкіркою світло- та темно-зеленого кольору досягають у вазі 2,5-3,5 кг Насичено-червоного забарвлення м'якоть у кавуна Преміум F1 хрумка та смачна з високим вмістом цукру. Із дуже маленьким їстівним насінням.
Особливості рослини: Рослина потужна, листя добре захищає плоди від сонячних опіків. На одній рослині формується 3-4 стандартні, привабливі плоди. Кавун є відмінним і вигідним ібридом-запилювачем для безнасінних кавунів
Вирощування: Вирощується у відкритому грунті.
-
Прізматіка F1 1000 насінин2 682,00 грн.
Кавуни Призматика F1 виростають великими, від 11 до 16 кг. Овально-подовженої форми. Шкірка глянцева, темно-зелена зі світлими смугами, щільна. М'якуш однорідний, цукристий, дуже смачний і соковитий, без волокон, з невеликою кількістю дрібного насіння. Зібраний урожай тривалий час зберігається, не розтріскується і не перезріває в полі, зберігає чудовий вигляд та смак при зберіганні та транспортуванні. Відмінний вибір для реалізації та вживання в їжу.
-
РЕД ХЕВЕН F1 1000 насінин3 067,00 грн.
Від висадки до дозрівання основного врожаю – близько 68-72 днів. Рослина дуже стійка, міцна, формує довгі, облистяні та завантажені зав'яззю батоги. Активно розвивається навіть на важких ґрунтах і за відсутності ретельного догляду. Відмінно розвинена коренева система забезпечує кущам повноцінне підживлення необхідними для зростання та розвитку речовинами. Сорт стресостійкий та хворобостійкий, стійкий до фузаріозу та антракнозу.
-
Реві F1 1000 насінин1 096,00 грн.
Гібрид типу Шуга Бейбі видовженої форми з привабливим темно-зеленим забарвленням. Плоди вирівняної форми, масою 6-8 кг, мають соковиту хрустку ясраво-червону м'якоть і відмінні смакові якості.
-
Ромерія F1 1000 насінин2 682,00 грн.
Кавуни Ромерія F1 правильної, округлої форми. Наливаються до 10-12 кг. Шкірка темно-зелена, гладка, з невеликим восковим нальотом. М'якуш яскраво-червоний або рожевий, з невеликою кількістю дрібного насіння, без прожилок і волокон, однорідний, зернистий, соковитий і смачний. Вміст цукру лише на рівні 10-11%. Урожай можна транспортувати на великі відстані та зберігати у темному прохолодному місці. Основне призначення – реалізація на ринку ранньої продукції.
-
САН СВІТ F1 500/1000 насінин
1 939,00 грн.
Від висадки розсади до першого збору врожаю проходить близько 70-75 днів. Рослина сильна і витривала, має рясне листя. Активно розвивається на піщаних, прогрітих і зволожених ґрунтах. Формує 1-2 великих плоди з прекрасними товарними характеристиками. Не боїться перепадів температури і стійкий до високої сонячної активності.
-
СЕЛЕСТ F1 / SELEST F1 100/1000 насінин
345,00 грн.
Призначення: Для реалізації, вживання в свіжому вигляді.
Термін дозрівання: середньоранній (60-65 днів.)
Плід: Плоди овальні, шкірка темного кольору, м'якоть соковита, солодка і дуже хрустка. Середня вага плоду 9-14 кг. -
СЕНСЕЙ F1 / SENSEI F1 100/1000 насінин
345,00 грн.
Призначення: Для реалізації, вживання в свіжому вигляді.
Термін дозрівання: 60 днів.
Плід: Плоди округлі, шкірка темного кольору, м'якоть соковита, солодка і дуже хрустка. Середня вага плоду 8-10 кг. -
СТАЙЛ F1 1000 насінин11 759,00 грн.
Відмінною особливістю кавуна Стайл F1 є відсутність насіння в м'якоті та темно-зелене забарвлення шкірки без смуг. Кущ кавуна потужний з розвиненою листяністю, рясною зав'яззю та гарним урожаєм. Плоди кавуна Стайл F1 круглої форми середні масою 6-8кг, тонка шкірка темно-зелена. М'якуш щільний без насіннячковий, яскраво-червоного кольору з вмістом цукрів на рівні 7-8%. Середньої транспортабельності та відносно не високої лежкості 15-18 днів.
-
Сід Зеро F1 1000 насінин6 622,00 грн.
3N Корейський тигровий тип
Термін дозрівання
60~65 днів після розсади.
Рослина
Добре зав'язування плодів з рівномірністю.
Плоди
7~8 кг, овальна форма, зелений колір шкірки з чорними смужками, червона м'якоть, відмінний вміст цукру - 12~13°Brix.