ОПИС:
вегетаційний період: Початок збору на 55 - 60 день (для продажу на пучок), 70% врожаю - на 80 - 90 день після появи сходів (ранній)
довжина коренеплоду 20 - 22 см, вага 250 г
коренеплоди товсті, однорідні, тверді, добре оформлені, привабливого насиченого оранжевого кольору, високі смакові якості (солодкі)
серцевина маленька. Листя темно-зеленого кольору, вертикального розміщення, що полегшує збирання врожаю
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Використовується для вживання в свіжому вигляді і переробки
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ: Хороші результати вирощування на важких грунтах
Високий товарний урожай. Вирізняється широкою адаптацією до різних умов вирощування
Хороший сорт для продажу на пучок
Толерантний до спеки, стрелкованию і хвороб. Рекомендований також до літнього висіву
При посіві в кінці липня і збиранні врожаю в кінці листопада, коренеплоди зберігаються до квітня - травня наступного року (5 - 7 місяців)
Виробництво: Японія
Подробиці
Докладніше
Виробник | Sakata |
---|
Відгуки
{{title}}
{{detail}}