ОПИС:
Термін дозрівання: середній
Гібрид солодкого перцю блочного типу з масою плоду 200-250 грам
Рослина має сильний зростанням і кореневою системою, кущ прямий з відкритим габітусом і добре розвиненим листовим апаратом, що особливо важливо в спеку.
Кубовидної форми чотирьох-часточкові соковиті блискучі солодкі плоди мають довжину 13-15 см, товщина стінок 7-8 мм. Має неперевершений товарний вигляд завдяки приємною зеленого забарвлення плоду в момент дозрівання і насичено яскраво-червону в момент збору врожаю. Характеризується чудовими смаковими якостями.
Відрізняється досить швидким переходом від зеленого забарвлення плоду до червоної.
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для вирощування у відкритому грунті або в плівкових укриттях, для переробки.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Не схильний до бактеріальної плямистості (раси 1-3), Y-вірусу картоплі (штам 0), тобамовірусу (патотіп P0).
Щільність посадки повинна становити 3 рослини на 1 м² (для закритого грунту) і 30-35 тис. Рослин на 1 га (для відкритого грунту).
Гібрид характеризується стійкістю до несприятливих стресових умов вирощування.
Плоди містять велику кількість сухих речовин через це ідеальні для переробки.
Можлива реалізація товарних плодів у технічній і біологічній зрілості.
Виробництво: Нідерланди.