ОПИС:
тип салату Айсберг
вегетаційний період: 55-60 днів (середньоранній)
головка велика, щільна, вагою 650-800 грам
листя інтенсивно-зеленого кольору, кучеряві, пухирчасті, хрусткі
розетка щільна, піднесена
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для вирощування у відкритому грунті
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Смакові якості відмінні (слабоострий пікантний смак)
Рекомендується розріджені посіви і частий полив в жаркий період
Для раннього отримання продукції необхідно вирощувати через розсаду
Сік з листя ефективний при гастритах і виразковій хворобі
Салата корисний при анемії, ожирінні, діабеті, гіпертонії
Листя містять глюкозид лактуцин і велика кількість вітаміну Е, що значно підвищує гемоглобін, заспокоює нервову систему і покращує зір
Виробництво: Нідерланди.