ОПИС:
Середній термін дозрівання 70 днів від висадки розсади, 100-105 днів - від сходів при прямому посіві.
Сильна рослина з потужним листовим апаратом.
Плоди - кубовидно-овальної форми, однорідні за розміром, яскраво-червоного кольору без зеленої плями.
Середня маса - 60-80 грам.
Вміст сухої речовини - 5-6%.
Оптимальний для механізованого збирання.
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Реалізація в свіжому вигляді, переробка на томатопродукти.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Томат унікального якості.
Добре реагує на високий агрофон.
Підвищена стійкість до хвороб.
Гібрид рекомендований для всіх зон вирощування промислових томатів.
Добре адаптується до будь-яких умов вирощування.
Плоди дуже добре транспортуються.
Висока врожайність (понад 100 т / га).
Рекомендована щільність посадки - 25-30 тис. / га.
Інформація для переробників:
При консервації не тріскається.
Висока якість готових томатопродуктів.
Ідеально підходить для комбайнового збирання.
Стійкість до: фузаріозного в'янення томата 1,2 (Fol 1,2);
бактеріозу (Pst);
вертицильозного в'янення (V);
мелойдогенозу (галова нематода) (М)
Виробництво: Швейцарія.