ОПИС:
Період дозрівання: середньопізній (75-85 днів).
Добре укритий темно-зеленим листям.
Плоди овальні, з подовженим листям, ребристі, зелені, масою 1,8-2,2 кг.
М'якоть ідеально білого кольору, насіннєва камера не велика.
Дуже високі смакові якості і аромат, цукристість на рівні 14-16%.
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Для свіжого ринку і для фруктової нарізки.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Вигідно відрізняється від інших типів дині з високою транспортабельністю.
Рекомендована густота стояння - 6-10 тис. Рослин на гектар.
Стійка до фузаріозу дині, кармовірусу плямистого некрозу.
Середньостійка до справжньої борошнистої роси.
Виробництво: Нідерланди.