Макроелементи:
-
Азот (N) 17%:
-
Нітратний азот (NO3) 7,7%: Швидко засвоюється, стимулює ріст.
-
Сечовий азот (NH2) 9,3%: Забезпечує тривале живлення азотом.
-
-
Фосфор (P2O5) 10%: Важливий для розвитку коренів, цвітіння та плодоношення.
-
Калій (K2O) 33%: Підвищує стійкість до стресів, покращує якість та лежкість врожаю.
-
Магній (MgO) 0,5%: Необхідний для фотосинтезу та енергетичного обміну.
Мікроелементи (TE):
-
Бор (B) 0,011%: Регулює обмін речовин, важливий для репродуктивних органів.
-
Мідь хелатована EDTA (Cu) 0,011%: Впливає на фотосинтез та дихання.
-
Залізо хелатоване DTPA (Fe) 0,023%: Забезпечує формування хлорофілу, підвищує фотосинтез.
-
Марганець хелатований EDTA (Mn) 0,011%: Бере участь у фотосинтезі, важливий для метаболізму азоту.
-
Молібден (Mo) 0,001%: Необхідний для азотфіксації та перетворення нітратів, сприяє синтезу амінокислот.
-
Цинк хелатований EDTA (Zn) 0,011%: Важливий для синтезу ауксинів, регулює ріст та розвиток.