ОПИС:
Вегетаційний період: ранній (65-70 днів).
Плоди вагою 200-220 грам,
3-4-х камерні.
У технічній стиглості світло-жовті, в біологічній - червоні.
Форма перцю блокова (8 * 10 см)
Перець має привабливий колір, хороший смак і високий урожай, при різних умовах вирощування
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Рекомендується для вирощування у відкритому грунті і теплицях. Для весняно-літнього та осіннього вирощування.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Густота: 45-50 тис. / Га.
Супер продуктивний жовтий перець.
Високі товарні та смакові якості.
Відмінний урожай в різних умовах.
Стійкість: HR: Xcv: 1,2,3 - бактеріальна плямистість раси 1,2,3.
Виробництво: Франція.