ОПИС:
термін дозрівання: середньоранній
компактна рослина, сильно облистнені, добре вкриває плоди від сонячних опіків
плоди: подовжений-циліндрової (перцеподобной) форми, дуже щільні і з товстою шкіркою
яскрава внутрішня і зовнішня забарвлення насичено-червоного кольору
середня маса - 90-110 грам
підходить для механізованого прибирання
стійкий до низьких температур у вересні
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Переробка (голоплодное і цільноплідного консервування, томатна паста) і реалізація в свіжому вигляді.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Транспортування на великі відстані і тривале зберігання.
Стійкість до:
фузаріозного в'янення томата (Fol 1,2)
вертіціллезу (V)
Значна кількість плодів одночасного дозрівання.
Стійкий до перезрівання.
Добре переносить низькі нічні температури в вересні.
Осіння реалізація в свіжому вигляді.
Рекомендована щільність посадки - 30-35 тис. / Га.
Виробництво: Швейцарія.