Засоби захисту рослин

Таблиця Список
Сортувати у порядку збільшення

Позиції 41-50 з 153

  • МАГНІКУР НЕО 450 SC к.с. ФУНГІЦИД

    87,00 грн.

    Новий комбінований фунгіцид системно-проникаючої дії для захисту томатів і картоплі від альтернаріозу та фузаріозу, цибулі - від пероноспорозу, одночасно має властивість стимулятора росту і розвитку рослин.

  • МАГНІКУР СЕНСЕЙШЕН 500 SC к.с. 3.5 мл. ФУНГІЦИД
    70,00 грн.

    Магнікур Сенсейшн - новий системно-трансламінарну фунгіцид для боротьби з хворобами плодових і ягідних культур.

  • МАГНИКУР ЭНЕРДЖИ 840 SL в.р ФУНГІЦИД

    56,00 грн.

    Препарат системної дії з ефектом стимуляції росту рослин. Застосовується проти пероноспорозу та кореневих гнилей на огірках та на томатах - проти кореневих гнилей.

  • МАГНІКУР ГАРД 50 WG в.г. 8 гр.ФУНГІЦИД
    70,00 грн.

    Магнікур Гард - системний фунгіцид для боротьби з сірою гниллю та іншими хворобами на плодово-ягідних культурах і виноградниках. Магнікур Гард також забезпечує захист плодів під час зберігання і зберігає їх якість при транспортуванні.

  • БЕЛЕМ 60 гр. ІНСЕКТИЦИД
    66,00 грн.

    Белем - це грунтовий, контактний інсектицид на основі мікрогранул циперметрину. Ефективний проти великої кількості ґрунтових шкідників, зокрема дротяники, личинок хрущів, підгризаючих совок, цибулевої мухи тощо. Препарат використовується в посадках картоплі і посівах овочевих культур, буряка, кукурудзи, соняшнику та газону.

  • БЛУ БОРДО 50 гр. ФУНГІЦИД
    87,00 грн.

    Препарат Блу Бордо, ВГ - добре відомий і ефективний фунгіцид контактної дії проти широкого спектру збудників хвороб, зокрема проти найбільш економічно небезпечних: на яблуні - проти парші, бактеріального опіку, плямистості листя, бактеріального раку або гнилі кори і звичайного раку (нектріі); на винограді - проти мілдью і антракнозу; на томатах і картоплі - проти фітофтори, альтернарії і ряду бактеріальних хвороб.

  • МІКРОТІОЛ СПЕЦІАЛЬ 40гр.
    35,00 грн.

    Фунгіцид Мікротіол Специаль з акарицидну дією

    Контактний фунгіцид Мікротіол Специаль має ще й акарицидну дію. Застосовувати можна на зернових, сої, винограді в якості профілактики та для лікування різних грибкових хвороб. Так як у препарату є акарицидну дію, він впливає на рослиноїдних кліщів.

  • Енвідор 1 л.
    3 550,00 грн.
Filter by

Категорія

Ціна

Виробник