Комплектуючі до крапельного зрошення

Таблиця Список
Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-10 з 67

  • Адаптер 5мм для мікроджет поливу (5145)
    6,00 грн.

    Адаптер для крапельниць Presto-PS (5131) застосовується зі сліпою трубкою діаметром 16 і 20 мм для підключення крапельниць при побудові систем крапельного поливу.

  • Дирокол міні 4мм для сліпої трубки 1 шт.
    13,00 грн.

    Дирокол міні для сліпої трубки (PD-0104)

  • Заглушка для трубки 16 мм 1 шт.
    4,00 грн.

    Заглушка Presto-PS (EL-0216) застосовується для побудови систем крапельного поливу з використанням сліпий крапельної трубки діаметром 16 мм. Дозволяє швидко і надійно заглушити крапельну трубку в кінці гілки. За допомогою з'єднання типу "йорж" заглушка щільно з'єднується з трубкою і перешкоджає витіканню води.

  • Інжектор 3/4 IN-70 1 шт.
    280,00 грн.

    Инжектор Вентурі 3/4 дюйма Presto-PS (VI-0134-H)

  • Крапельниця садова регульована 0-6 л/ч, 1 шт.
    5,00 грн.

    Крапельниця садові регульована використовується зі сліпою трубкою діаметром 16 і 20 мм для побудови комбінованих систем крапельного поливу. Головна перевага і особливість даної крапельниці - ступінчаста регулювання обсягу подачі води. Витрата води при тиску 1 атмосфера від 0 до 80 літрів / годину. Діаметр поливу складає від 55 до 120 см. Мінімальний тиск необхідне для роботи крапельниці - 0,1 атмосфери. Конструкція крапельниці розбірна, що полегшує її обслуговування і промивання в разі забруднення. Універсальна у використанні, легко регулюється в залежності від типу зрошуваних рослин і їх потреби в поливі.

  • Крапельниця садова "Туман" 12 л/ч. 1 шт.
    6,00 грн.

    Крапельниця садова "Туман" використовується зі сліпою трубкою діаметром 16 і 20 мм або з трубкою для крапельниць діаметром 5 мм для побудови комбінованих систем крапельного поливу. Перевага і особливість - це можливість використання для подкронового поливу рослин. Розпилення імітує великий туман і максимально наближене до природного зволоження грунту і повітря. Застосовується даний вид крапельниць як для наземного, так і для підвісної методів поливу на відкритому грунті або в теплицях.

  • Крапельниця садова компенсована на 2 л/ч (РСТ 0102)
    6,00 грн.

    Крапельниця садові компенсована використовується зі сліпою трубкою діаметром 16 і 20 мм або з трубкою для крапельниць 3,5 мм для побудови комбінованих систем крапельного поливу. Головна перевага і особливість компенсованій крапельниці - фіксована кількість води, що проходить через неї за одиницю часу. Усередині крапельниці встановлена ​​силіконова мембрана, яка компенсує перепади тиску в широкому діапазоні від 1 до 3 атмосфер і обмежує кількість води надходить в прикореневу зону рослини. Завдяки цьому можливе точне і рівномірне зрошення як на початку, так і в кінці кожної поливної лінії. Фіксований витрата води при тиску 1 атмосфера 2 літри / год. Мінімальний тиск необхідне для роботи крапельниці становить 0,1 атмосферу.

Filter by

Ціна

Виробник