Насіння перцю солодкого

Таблиця Список
Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-10 з 105

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ ЛЮБОВ F1 / LUBOV F1 500 насінин
    548,00 грн.

    Призначення: Кращий вибір для переробної промисловості.

    Термін дозрівання: Середньоранній.

    Плід: Плоди конічної форми, середня маса 110-140 грам, в технічній стиглості зеленого кольору, в біологічній - насичено-червоного з восковим нальотом.

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ ЛЮМОС F1 / LYUMOS F1 500 насінин
    1 559,00 грн.

    Призначення: Для вирощування в закритому грунті, а також у відкритому при наявності опори.

    Термін дозрівання: 65-70 днів після висадки розсади.

    Плід: Великий, ранній, жовтий куб. Середня вага - 220-250 г (9х10 см) з товстої стенкой.В технічної стиглості зеленого кольору, в біологічній - яскраво-жовтого (лимонного) кольору.

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ БАРБІ F1 / BARBIE F1 500 насінин
    972,00 грн.

    Призначення: Вирощування в плівкових теплицях, тимчасових плівкових покриттях і у відкритому грунті. Реалізація в свіжому вигляді і переробка.

    Термін дозрівання: Ранній.

    Плід: Плоди витягнуто-кубовидної форми, чотирикамерні, розмір плода 10-12х8-10 см, середня маса плоду - 190-220 грам., В технічній стиглості - від слонової кістки до золотисто-жовтого; в біологічній - яскраво-червоний.

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ ДІМЕНТІО F1 / DIMENTIO F1 500 насінин
    797,00 грн.

    Призначення: Найкращий вибір для заморозка та консервування.

    Термін дозрівання: Ранній.

    Плід: Конічного типу, розміри плода 6х13 см, товщина стінки 7 мм, середня маса 110-140 грам, колір слонової кістки в технічній зрілості і червоного - в біологічній стиглості.

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ КРУСАДЕР F1 / KRYZADER F1 500 насінин
    972,00 грн.

    Призначення: Для відкритого та закритого грунту.

    Термін дозрівання: 65 днів (ранньостиглий).

    Плід: Темно-червоного кольору. Кубічної форми.

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ ЕКЛА F1 / EKLA F1 500 насінин
    1 922,00 грн.

    Призначення: Ультраранній кубовидний гібрид перцю для плівкових теплиць і з можливістю вирощування у відкритому грунті за умови забезпечення опори, щоб рослини не падали під великим навантаженням.

    Термін дозрівання: Ультраранній кубовидний гібрид перцю. Початок плодоношення вже через 60-62 днів від висадки розсади

    Плід: Плоди кубовидної масою 260-280 (9х11 см) з товстою стінкою. Плоди дуже вирівняні за формою і розміром. Плоди яскраво-червоного кольору (колір стиглої вишні) блискуче в біологічній стадії зрілості. У технічній - темно-зеленого кольору.

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ АМАРОК F1 / AMAROK F1 1000 насінин
    2 834,00 грн.

    Призначення: Для свіжого споживання і реалізації на ринку.

    Термін дозрівання: Середній.

    Плід: Плоди темно-червоного вишневого кольору в біологічній стадії зрілості. Кубовидні плоди вагою 250-300 г, чотирикамерним, розмір 11 * 9, товста стінка.

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ ВАНГАРД F1 / VANGARD F1 1000/5000 насінин

    2 834,00 грн.

    Призначення: Для вживання в свіжому вигляді, переробки та заморозки.

    Термін дозрівання: 85-90 днів.

    Плід: Блокового типу, 3-4 камери, вагою 350-400 грам.

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ ОІДА F1 / OIDA F1 250/1000 насінин

    865,00 грн.

    Призначення: Рекомендується для вирощування у відкритому грунті і теплицях. Для весняно-літнього та осіннього вирощування.

    Термін дозрівання: Ранній (65-70 днів).

    Плід: Плоди вагою 200-220 грам, в технічній стиглості світло-жовті, в біологічній - червоні. Форма перцю блокова (8 * 10 см). Перець має привабливий колір, хороший смак і високий урожай, при різних умовах вирощування.

  • ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ ГЕРКУЛЕС F1 / HERCULES F1 5/50 гр.

    2 086,00 грн.

    Призначення: Рекомендується для вирощування, як у плівкових теплицях, так і у відкритому грунті.

    Термін дозрівання: Середньоранній.

    Плід: Гібрид солодкого перцю блочного типу, кубовидної форми, соковиті, солодкі, м'ясисті плоди мають довжину 11,5 см і діаметр 10,5 см, товщина стінки до 1 см, середня вага 220-250 р (але не рідкість плоди і по 300 г .), зеленого забарвлення плоду в момент дозрівання і насичено яскраво-червоного в момент збору врожаю, хороше зберігання і транспортування, лідер серед перців на переробку і заморозку.