Призначення. Для кулінарії, приготування приправ.
Термін дозрівання. 45-50 днів (середньостиглий).
Плід. Листя великі, ароматні, темно-зелені.
Призначення. Для кулінарії, приготування приправ.
Термін дозрівання. 45-50 днів (середньостиглий).
Плід. Листя великі, ароматні, темно-зелені.
Виробник: SAIS
ОПИС
вегетаційний період: 45-50 днів (середній).
зелень темно-зеленого кольору, має приємний запах, соковита.
врожайність - 3-3,5 кг з одного метра.
Здатний давати максимальний урожай у відкритому і закритому ґрунті, а також на гідропоніці. Стійкість до захворювань і стрілкування, не боїться загустіння при посадці. Зелена маса при будь-якому способі вирощування буде темно-зеленою, максимально ароматною, соковитою. Збереження товарного вигляду спостерігається більш тривалий час у порівнянні з іншими сортами кропу.